Slot

Het einde

Gisteren hebben we veel problemen gekregen met onze Oekraïense buren. Nadat ze onze methode van vissen al compleet hadden gekopieerd, begonnen ze nu ook steeds meer richting onze stek te vissen en op het laatst zelfs helemaal òp onze stek. We hebben tweemaal een klacht ingediend bij David Moore, maar dat leverde helemaal niets op. Hij kwam wel kijken en legde hun uit tot waar ze konden vissen, maar dat interesseerde ze blijkbaar niets. Zeer teleurstellend dus. We hadden zelfs geen zin meer om te vissen, maar hebben uiteindelijk toch gewoon doorgezet. Alleen al om het hun niet te gunnen dat ze volledig op onze stek zouden kunnen vissen.

Nu het positieve.

We zijn vanwege de Oekraïners veel verder vanaf links gaan voeren waardoor het voer hen niet kon bereiken. We hebben hierdoor nog wel resultaat gehad. We wisten nog twee vissen te vangen, een van 17,9 en een van 16 lbs.

Al met al hebben we toch goed gevist, gelet op hoe de stek tot op dit moment was. We hebben in totaal 11 vissen gevangen en drie verspeeld en dat is een stuk meer dan de stekken naast ons.
Even nog iets over haken. Het was voor ons de eerste keer dat we met JRC-haken visten en toegegeven: we zijn blij verrast. We vissen normaal eigenlijk altijd met Korda. Ook erg goede haken, maar als je al naar die haken kijkt zijn ze al bot. De JRC-haken blijven veel langer scherp en als er iets gebeurt zijn ze gemakkelijk te slijpen. En dat is bij dat andere merk 😉 helemaal onmogelijk. Onze voorkeur gaat wel uit naar de MB2 versie.
Vanavond gaan we naar de eindceremonie om er een leuk feestje van te gaan maken.

 

Maar niet te lang want morgen gaan we natuurlijk weer lekker vissen ;).