Eindelijk aan de rivier

Eindelijk aan de rivier.

Na een vlotte reis waarop we veel bekijks hadden op het vliegveld met al onze spullen, kunnen we eindelijk  gaan vissen. We hebben er lang naar uitgekeken en het was dus ook geweldig dat we gisteren onze eerste testsessie konden maken aan deze immens grote rivier.

 

De rivier is soms kilometers breed, er komen boten voorbij van meer dan 300 meter lang en zo hoog als een flatgebouw dat je je afvraagt “waar moet ik beginnen”. Maar gisteren was het dan zover, in een testsessie van een uurtje of zes werd het voer en het materiaal getest om een goede indruk te krijgen van hoe we hier te werk moeten gaan.

Het ging goed want we kregen in zes uur tijd 23 runs en het was soms moeilijk om genoeg te kunnen voeren. Gelukkig is al ons Berkley Gulp! voer (drie dozen van elk 30 kilo) aangekomen en kunnen we dus genoeg uitproberen voordat de wedstrijd begint. De Berkley Gulp! pellets en boilies zijn ideaal om voerballen van te maken die we in combinatie met mais zelfs op grote afstand kunnen krijgen als dat moet. Vandaag gaan we ons inschrijven voor de wedstrijd en daarna weer lekker vissen!! We hebben er weer veel zin in. Later meer over onze ervaringen aan de prachtige St. Lawrence rivier.